DCA-60™ Rezgésadatgyűjtő/Real Time Analizátor a fejlett gépállapot felügyelethez

A DCA-60 Rezgésadatgyűjtő négy csatornán történő, egyidejű rezgésmérést tesz lehetővé, valamint új sajátossága a vezeték nélküli kapcsolat, a multimédia, a 80 GB adattárolási kapacitás, és a Windows alkalmazásokkal való kompatibilitás.

Hatékony és pontos adatgyűjtés

A DCA-60-ast kifejezetten úgy tervezték, hogy a fejlett, és az iparban jelenleg páratlan tulajdonságainak köszönhetően megfeleljen a mai megbízhatósági szakértők elvárásainak. A gyors triaxiális adatgyűjtési képesség lehetővé teszi, hogy a szakemberek egyetlen kattintással rövid idő alatt egész méréssorozatokat rögzítsenek.

Ipari környezethez alakították, így a strapabíró DCA-60 segítségével az üzemi technikusok a méréseket követően már a helyszínen meghatározhatják az esetleges géphibákat, vagy egyszerűen vezeték nélküli internet kapcsolaton keresztül elküldhetik a rögzített adatokat a rezgésdiagnosztikai szakértőknek.

A DCA-60 minden igényt kielégít

A DCA-60 többféle fejlettségi szinttel is elérhető. Lehet rezgésmérő, valós idejű analizátor, többsíkú kiegyensúlyozó, diagnosztikai szakértő rendszer is egyben. A telepített ALERTTM rezgésdiagnosztikai elemző szoftverrel, minden olyan fejlett diagnosztikai elemet magában foglal, amely általában a felső kategóriás megbízhatósági rendszerekben található, úgymint harmonikus és oldalsáv kurzorok, spektrum átlapolások, nagyítás, vízesés diagram stb., amelyek segítik a rezgéselemzést. Diagnosztizáljon géphibákat, cepstrumok, orbitok, demodulált rezgés spektrumok, időszinkron átlagolás, Bode diagramok és átlagadatokhoz való viszonyítás segítségével.
Teljes értékű adatbázisokkal rendelkezik a rázkódásmentes merevlemezen. Ezek az adatbázisok tartalmazzák a felügyelt gyárak összes gépének mérési információit, a korábbi méréseket, a vizsgálatok történetét és a hibák trendjét. A felhasználó a helyszínen, a vizsgálat során definiálhat új gépet, mérési és kiértékelési eljárásokat, módosíthatja a már meglévőket, megjelenítheti az adatokat és trendeket. Számtalan gépcsoport állapotfelmérése megoldható egyetlen műszerrel.
Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás